Edhe ju mundeni q t publikoni flayerin e juaj n www.denycomputers.com. Pr informata mundeni te paraqiteni n numrin e telefonit: 0047 98 015 039 ose n E-mail adresen: marketing@denycomputers.com

 

Rregullorja

Vizitore/viztor e/i nderuar, mire se vjen!
 
"Rregullorja per vizitoret ne DenyMusic.com Chat " eshte pjese thelbesore, qe siguron rregull ne Chat. Si e tille ajo duhet te respektohet nga te gjithe vizitoret si dhe natyrisht nga Operatoret. do veper qe eshte ne kundershtim me rregulloren eshte shkas per largim nga Chati!
 
Ne vazhdim vijojne pikat qe duhet te respektohen:
1. Zgjedh emrin (nick) normal, jo te llojit: 123456, ^^<<, %%%, ///)))), ===???, !!!---..., jo_pv , nuk_jame_ketu, vi_me_vone, ku_mbete_emri, emri1_emri2,..
2. Ndalohet cdo gje qe pengon rrjedhen normale ne Chat si dhe qe pengon bashkebiseduesit tjere, siq vijon:
-perseritjet , -fyerjet, -sharjet, -reklamat, -te ngjashme, tekst me shkronja te medha.
3. Ndalohet rreptesisht perdorimi i gjuheve te huaja. N Chat perdoret vetem gjuha shqipe.
4. Mirekuptim me moderatore, te cilet jane me nick te bardh. Ata t ndihmojne per bisede te qete dhe pa pengesa. Prandaj lutja jone per bashkepunim me Moderaroret!
Moderatori apo Administratori ju anetarson juve nese ju i permbaheni rregullores, dhe nuk perdoreni emra te gjat apo me sheja sic jane te larteshenuara.

 

PARTNERET

DenyComputers.com Radiomarimanga.com Zeriarberit.com
Copyright 2002-20015 Denycomputers.com. All Rights Reserved.      Webstats4U - Free web site statistics