MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2012/Beni - 2012/

Ballina e: home/- Albumet - 2012/Beni - 2012/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Beni - Djal pa
behane.mp3
Beni - E mir nu
sja na ka dal.m
p3
Beni - E pa bes
ueshme.mp3
Beni - Hajt mas
halla.mp3
Beni - Mendjema
dhe.mp3
Beni - Sa larg
ike.mp3
Beni - Shkove.m
p3
Beni - Ti ik pr
ej meje.mp3
Beni - Xhane xh
ane.mp3
Beni - Xhemile.
mp3
Beni - Aman ama
n.mp3
Beni - Hajde ha
lla hajde bija.
mp3
Beni - Lulia ne
oborr oj lulie
.mp3
Beni - Ti nuk k
e zemer dola ja
sht.mp3

This page loaded in 0.008 sekonda