MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2012/Enis Bytyqi - 2012/

Ballina e: home/- Albumet - 2012/Enis Bytyqi - 2012/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Eniis Bytyqi -
E kam pas si ha
jmali.mp3
Enis Bytyqi - A
h dashuri e par
.mp3
Enis Bytyqi - B
ukuroshja ime.m
p3
Enis Bytyqi - E
ke emrin kosova
re.mp3
Enis Bytyqi - J
e larg prej mej
e.mp3
Enis Bytyqi - T
i dhe vetem ti.
mp3
Enis Bytyqi - R
inia kurr nuk k
thehet.mp3
Enis Bytyqi - M
i dhe flak mall
it tim.mp3
Enis Bytytqi -
Vera jone.mp3
Enis Bytyqi - N
a kan nda.mp3

This page loaded in 0.006 sekonda