MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2012/Shkumbin Ismaili - 2012/

Ballina e: home/- Albumet - 2012/Shkumbin Ismaili - 2012/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Shkumbin Ismail
i & Ton Voka -
Mbete nje kujti
m.mp3
Shkumbin Ismail
i - A me ke the
ne ti vete.mp3
Shkumbin Ismail
i - Asgje nuk s
hkon.mp3
Shkumbin Ismail
i - Asnje lule
smbet nga vera.
mp3
Shkumbin Ismail
i - Cauca e tet
oves.mp3
Shkumbin Ismail
i - Ditet pa ty
.mp3
Shkumbin Ismail
i - Shkurt dhe
Shqip.mp3
Shkumbin Ismail
i - Ti nuk me k
upton.mp3
Shkumbin Ismajl
i & Gold Ag - L
amtumire.mp3

This page loaded in 0.006 sekonda