MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2013/Luaj Sonte - 2013/

Ballina e: home/- Albumet - 2013/Luaj Sonte - 2013/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Butrint Rashiti
- Nuk jam per
llafe as per mu
habet.mp3
Doruntina Qamil
i - Padrejtsi.m
p3
Drita Musliu -
Ylli jem.mp3
Fatbardha Musta
fa - Mire se er
dhe qifti ri.mp
3
Ismet Maqka - T
i je zemra jem.
mp3
Lendita Purellk
u - Nuk jam rob
i yt.mp3
Mira Jani - Ti
luaj luaj.mp3
Remzie Strumcak
u - Jam ajo.mp3
Shkurte Gashi -
Dy bylbilat.mp
3
Remzi Leka - Do
te kem per zem
er.mp3
Shkurte Gashi -
Para dere na k
a bi nje rrush.
mp3
Valdet Luka - D
ashuria jone.mp
3
Xhide Morina -
Kur te ndryshoh
et mendja.mp3
Bitonia - Ka ra
dielli ka ra h
ena.mp3

This page loaded in 0.011 sekonda