MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2014/- Nadi - 2014 - (LIVE) - Komplet Albumi/

Ballina e: home/- Albumet - 2014/- Nadi - 2014 - (LIVE) - Komplet Albumi/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Nadi - Dardha r
umbullake.mp3
Nadi - O dukat
o dukat.mp3
Nadi - Te dua q
okollada ime.mp
3
Nadi - Roka man
dolinen.mp3
Nadi - Qe nje j
ave.mp3
Nadi - Pergjith
mone.mp3
Nadi - O mehlem
i shpirtit tem.
mp3
Nadi - Para der
e ka bi ni rrus
h.mp3
Nadi - O sa mir
e me qene shqip
tar.mp3
Nadi - Hajde va
sha merrni sham
in vallezoni xh
emile xhemile b
ukuri.mp3
Nadi - Dasem me
tradite.mp3
Nadi - Nje vajz
e me emrin dadu
sh.mp3
Nadi - Flutur f
lutur per hava.
mp3
Nadi - Hajde hi
dhe flake o mal
li tim.mp3
Nadi - Hajde na
ta kallim.mp3
Nadi - Gruaja n
e amerike.mp3
Nadi - Kur te p
ash per here te
pare.mp3
Nadi - Dasme ma
dhe sonte ja ka
nis.mp3
Nadi - Sa te de
shta lalka ty.m
p3

This page loaded in 0.012 sekonda