MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2015 -/- Bardha & Rati - 2015 - House Tallava - Komplet Albumi/

Ballina e: home/- Albumet - 2015 -/- Bardha & Rati - 2015 - House Tallava - Komplet Albumi/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Bardha & Rati -
Lulije belholl
a.mp3
Bardha & Rati -
House tallava.
mp3
Bardha & Rati -
O sokoli nanes
.mp3
Bardha & Rati -
Tallava 1.mp3
Bardha & Rati -
Tallava 2.mp3
Bardha - Mashal
lah mashallah.m
p3
Rati - Loti pik
on nga syri.mp3
Bardha - Dasma
madhe ka fillu.
mp3
Bardha - Hajde
motra rrokne de
fin.mp3
Bardha - Tallav
a.mp3
Bardha - U ndan
nena dhe biri.
mp3

This page loaded in 0.007 sekonda