MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2015 -/- Enver Azemi - 2015 - (LIVE) - Komplet Albumi/

Ballina e: home/- Albumet - 2015 -/- Enver Azemi - 2015 - (LIVE) - Komplet Albumi/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Enver Azemi - 6
tetor.mp3
Enver Azemi - N
are nare.mp3
Enver Azemi - T
e enderrova.mp3
Enver Azemi - S
onte kemi dasem
.mp3
Enver Azemi - S
onte eshte nata
jote.mp3
Enver Azemi - Q
ysh e don shoqn
ija.mp3
Enver Azemi - P
ik me rrema.mp3
Enver Azemi - N
je dashnore e k
am pas.mp3
Enver Azemi - N
e ditelindjen t
ende.mp3
Enver Azemi - M
oj e mira ne de
re te stanit.mp
3
Enver Azemi - A
iden e majna ne
molla.mp3
Enver Azemi - K
ur ta zbresim l
ulijen prej ker
rit.mp3
Enver Azemi - K
ur ti pash ata
sy me lara.mp3
Enver Azemi - K
ur e pash at va
jzen te shkolla
.mp3
Enver Azemi - K
ur i mbusha 20
vjet.mp3
Enver Azemi - J
alla hajmedet o
j nane.mp3
Enver Azemi - E
dhe e bukur edh
e e hjeshme.mp3
Enver Azemi - D
on mem plas kjo
zemer.mp3
Enver Azemi - B
jeri dajres.mp3
Enver Azemi - T
i moj raki.mp3

This page loaded in 0.010 sekonda