MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2015 -/- Kadri Ismajli - 2015 - Komplet Albumi/

Ballina e: home/- Albumet - 2015 -/- Kadri Ismajli - 2015 - Komplet Albumi/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Kadri Ismajli -
Hanem hanem.mp
3
Kadri Ismajli -
Dot ti kallim
fitilat e llame
s.mp3
Kadri Ismajli -
Erdhi vakti mo
j moter.mp3
Kadri Ismajli -
Djali jon i em
bel.mp3
Kadri Ismajli -
Jam merzit o s
hok.mp3
Kadri Ismajli -
Na que rrushja
.mp3
Kadri Ismajli -
Na vjen dita e
dhe neve.mp3
Kadri Ismajli -
Oda me tavan.m
p3
Kadri Ismajli -
Oj fato fato.m
p3
Kadri Ismajli -
Osman aga.mp3
Kadri Ismajli -
Po thot djali
jon.mp3
Kadri Ismajli -
Potpuri.mp3
Kadri Ismajli -
Quni vogel don
llokum.mp3
Kadri Ismajli -
Shahe mori sho
qe.mp3
Kadri Ismajli -
Vet me the te
dua.mp3
Kadri Ismajli -
Vishnja prej r
rajes.mp3

This page loaded in 0.010 sekonda