MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2015 -/- Salim Arifi & Shyhrete Azizaj - 2015 - Komplet Albumi/

Ballina e: home/- Albumet - 2015 -/- Salim Arifi & Shyhrete Azizaj - 2015 - Komplet Albumi/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Salim Arifi & S
hyhrete Azizaj
- Cakrrojm gota
t.mp3
Salim Arifi & S
hyhrete Azizaj
- Do ta kallim.
mp3
Salim Arifi & S
hyhrete Azizaj
- Hajde lujna e
dhe knojna.mp3
Salim Arifi & S
hyhrete Azizaj
- Meli meli.mp3
Salim Arifi & S
hyhrete Azizaj
- Kur e pash at
vajzen te shko
lla.mp3
Salim Arifi - F
ati i zi.mp3
Salim Arifi & S
hyhrete Azizaj
- Oj lulja e bl
init.mp3
Salim Arifi & S
hyhrete Azizaj
- Pershesh hang
ra.mp3
Salim Arifi & S
hyhrete Azizaj
- Rreth e rreth
i rash kosoves
.mp3
Salim Arifi & S
hyhrete Azizaj
- Unazen e arit
.mp3
Salim Arifi - D
asmen po jau ba
jm per hajr.mp3
Salim Arifi & S
hyhrete Azizaj
- Vellau jone i
embel.mp3
Salim Arifi - T
allava.mp3
Salim Arifi - O
sa mire sa mir
e me qika.mp3

This page loaded in 0.008 sekonda