MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2015 -/- Valmir Shala (VALI) - 2015 - (LIVE) - Komplet Albumi/

Ballina e: home/- Albumet - 2015 -/- Valmir Shala (VALI) - 2015 - (LIVE) - Komplet Albumi/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Valmir Shala (V
ali) - Ani moj
lulije kur e ng
jite kanen.mp3
Valmir Shala (V
ali) - Edhe kur
ta zhdrypim lu
lien prej kerri
t.mp3
Valmir Shala (V
ali) - Qe 1 jav
e oj lulie.mp3
Valmir Shala (V
ali) - Kuq e zi
.mp3
Valmir Shala (V
ali) - Lshoni u
dhe lshoni soka
k.mp3
Valmir Shala (V
ali) - Hajde kn
ojna ka flladi
akshamit.mp3
Valmir Shala (V
ali) - Lumet na
sa gezim i mad
h.mp3
Valmir Shala (V
ali) - Oj dora
me kan karajfil
i vogel.mp3
Valmir Shala (V
ali) - Tallava.
mp3
Valmir Shala (V
ali) - Thojke v
llau jon jam i
pasur.mp3

This page loaded in 0.006 sekonda