MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2013/Burak Fama - 2013 1/

Ballina e: home/- Albumet - 2013/Burak Fama - 2013 1/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Burak Fama - 20
0 dite.mp3
Burak Fama - Di
gju kallu.mp3
Burak Fama - Pu
thje mekatare o
me raft pika.m
p3
Burak Fama - Or
igjinale digje
sonte.mp3
Burak Fama - Qi
ke kalova rruge
s sate.mp3
Burak Fama - Oj
nafaka jeme.mp
3
Burak Fama - Mi
dhe flak o mal
lit tim.mp3
Burak Fama - Ka
loj kaloj edhe
ky vit.mp3
Burak Fama - Mi
trovice.mp3
Burak Fama - Ka
than vllau lum
et na.mp3
Burak Fama - Jo
jo se meritoj.
mp3
Burak Fama - Jo
per ty se nenq
moj veten.mp3
Burak Fama - Go
ce e lazdruar.m
p3
Burak Fama - Ge
xheler aramam.m
p3
Burak Fama - A
mendon ndonjehe
r per mua.mp3
Burak Fama - Da
shurova syte e
bukur.mp3
Burak Fama - Va
jton zemra ime.
mp3
Burak Fama - Te
kalaja e ulqin
it.mp3
Burak Fama - U
ndame ne erresi
re.mp3
Burak Fama - Tr
adhtare.mp3
Burak Fama - Pl
eqeria.mp3
Burak Fama - Mo
s u largo.mp3
Burak Fama - Mo
ri qike.mp3
Burak Fama - Mi
kesha.mp3
Burak Fama - Kt
hehu shpirto ng
a largesia.mp3
Burak Fama - Ku
r u ktheva prej
gurbeti.mp3
Burak Fama - Ku
jtimet.mp3
Burak Fama - In
strumentale.mp3
Burak Fama - Do
te vish.mp3
Burak Fama - Qo
u rexho.mp3

This page loaded in 0.014 sekonda