MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2013/Fidaim Aliu - 2013 (LIVE)/

Ballina e: home/- Albumet - 2013/Fidaim Aliu - 2013 (LIVE)/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Fidaim Aliu - E
dhe e bukur edh
e tradhtare.mp3
Fidaim Aliu - N
e ket mbremje s
hum te bukur.mp
3
Fidaim Aliu - P
las moj zemer e
dalldisur.mp3
Fidaim Aliu - P
o te pres moj g
oce te kalaja.m
p3
Fidaim Aliu - Q
'ka m'ka syri q
e loton.mp3
Fidaim Aliu - Q
'ke moj fiti qe
po qan.mp3
Fidaim Aliu - R
ruges me gur.mp
3
Fidaim Aliu - S
e qu k'put nje
lule prej rremi
.mp3
Fidaim Aliu - S
onte kemi dasem
.mp3
Fidaim Aliu - T
allava turbo.mp
3

This page loaded in 0.006 sekonda