DEGJO RADION PREJ MOBIL TELEFONIT TUAJ ------>
BALLINA PERSHENDETJE DHE DESHIRA OPINIONE   STAFI I RADIOS NA KONTAKTONI

MIR�QOFSHIT DHE MIR�SE VINI SHQIPTAR T� DASHUR KUDO Q� JENI N� PROGRAMIN E RADIO "Z�RIT T� ARB�RIT". D�GJIM T� K�NDSH�M!

Numri i zhirollogarise: 05392443500 SWIFT: DNBANOKKXXX     IBAN: NO2905392443500


 

 

 

 

 

KOMENTO NE FACEBOOK

 

Radio Zeri i Arberit - Norvegji